STN EN 13398: 2010 (65 7035), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie elastickej návratnosti modifikovaných asfaltov. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13398: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13398 z februára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN 13398 z novembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy