STN EN 13399: 2010 (65 7036). Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie stálosti modifikovaných asfaltov pri skladovaní. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13399: 2003