STN P CEN/TS 15414-1: 2010 (65 7506), Tuhé alternatívne palivá. Stanovenie obsahu vlhkosti použitím metódy sušenia v sušiarni Časť 1 Stanovenie celkovej vlhkosti referenčnou metódou - Pokorná, Lýdia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15414-1: 2010