STN EN 15564: 2010 (72 3002), Betónové prefabrikáty. Betón so spojivom na báze živice. Požiadavky a skúšobné metódy. - Dováľ, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15564: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15564 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Dováľ. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy