STN EN 50527-1: 2010 (36 7938), Postup posúdenia expozície pracovníkov s aktívnymi zdravotníckymi implantátmi elektromagnetickými poľami Časť 1 Všeobecne - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50527-1: 2010