STN EN 50527-1: 2010 (36 7938), Postup posúdenia expozície pracovníkov s aktívnymi zdravotníckymi implantátmi elektromagnetickými poľami Časť 1 Všeobecne - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50527-1: 2010
Názov z disku
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Norma je nahradená normou STN EN 50527-1 z februára 2018 v celom rozsahu. Používať sa môže do 4. 7. 2019
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty