STN EN ISO 5983-1: 2011 (46 7015), Krmivá pre zvieratá. Stanovenie obsahu dusíka a výpočet približného obsahu bielkovín Časť 1 Kjeldahlova metóda (ISO 5983-1: 2005) - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5983-1: 2005 vrátane opravy EN ISO 5983-1: 2005/AC: 2009