STN EN ISO 13720: 2011 (57 5021), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010). - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 13720: 2010