STN EN ISO 13720: 2011 (57 5021), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010). - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 13720: 2010
Táto norma nahrádza STN ISO 13720 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy