STN EN ISO 13473-5: 2011 (73 6177), Charakterizovanie textúry vozovky s použitím profilov povrchu Časť 5 Stanovenie megatextúry (ISO 13473-5: 2009) - Komačka, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou eeurópskej normy EN ISO 13473-5: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 13473-5 z júna 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Komačka. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy