STN ISO 3308/Amd 1: 2011 (56 9569), Bežný analytický nafajčovací stroj cigariet. Definície a normalizované podmienky. Zmena Amd 1. - Priecelová, Klára (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena Amd 1 STN ISO 3308: 2002 obsahuje anglickú verziu ISO 3308: 2000/Amd 1: 2009