STN EN 1012-1: 2011 (10 5012), Kompresory a vývevy. Bezpečnostné požiadavky Časť 1 Vzduchové kompresory - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1012-1: 2010