STN EN 15287-1 + A1: 2011 (73 4216), Komíny. Navrhovanie, montáž a prevádzkovanie komínov Časť 1 Komíny pre otvorené spotrebiče palív (Konsolidovaný text) - Šuľan, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15287-1: 2007 + A1: 2010