STN EN 15287-1 + A1: 2011 (73 4216), Komíny. Navrhovanie, montáž a prevádzkovanie komínov Časť 1 Komíny pre otvorené spotrebiče palív (Konsolidovaný text) - Šuľan, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15287-1: 2007 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 15287-1 z júla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Šuľan. Technická komisia: TK 97 Komíny
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2016
Keywords: normy