STN EN 1911: 2011 (83 4753), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisii. Stanovenie hmotnostnej koncentrácie chloridov v plynnej fáze vyjadrených ako HCI. Štandardná referenčná metóda. - Lehotay, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1911: 2010