STN EN 1911: 2011 (83 4753), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisii. Stanovenie hmotnostnej koncentrácie chloridov v plynnej fáze vyjadrených ako HCI. Štandardná referenčná metóda. - Lehotay, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1911: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1911-1, STN EN 1911-2 a STN EN 1911-3 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Lehotay. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy