STN EN ISO 3266: 2011 (27 1917), Kované oceľové svorníky s okom triedy 4 na všeobecné zdvíhanie (ISO 3266: 2010). - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3266: 2010