STN EN 13285: 2011 (73 6102), Nestmelené zmesi. Požiadavky. - Loveček, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13285: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13285 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zdeněk Loveček. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2011
Norma je nahradená normou STN EN 13285 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy