STN EN ISO 9239-1: 2011 (92 0212), Skúšky reakcie podlahových krytín na oheň Časť 1 Určovanie správania sa pri horení s použitím zdroja sálavého tepla (ISO 9239-1: 2010) - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9239-1: 2010