STN EN ISO 9239-1: 2011 (92 0212), Skúšky reakcie podlahových krytín na oheň Časť 1 Určovanie správania sa pri horení s použitím zdroja sálavého tepla (ISO 9239-1: 2010) - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9239-1: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 9239-1 z novembra 2010, ktorá od 1.11.2010 nahradila STN EN ISO 9239-1 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy