STN EN ISO 12737: 2011 (42 0348), Kovové materiály. Určenie lomovej húževnatosti pri rovinnej deformácii (ISO 12737: 2010). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12737: 2010