STN EN ISO 12737: 2011 (42 0348), Kovové materiály. Určenie lomovej húževnatosti pri rovinnej deformácii (ISO 12737: 2010). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 95 Mechanické a metalografické skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12737: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 12737 z januára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 95 Mechanické a metalografické skúšky
Norma je zrušená od 1. 8. 2012 bez náhrady
Keywords: normy