STN EN 15149-2: 2011 (65 7412), Tuhé biopalivá. Stanovenie rozdelenia veľkosti častíc Časť 2 Metóda s vibračným sitom s veľkosťou otvorov 3,15 mm a menej - Pokorná, Lýdia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15149-2: 2010