STN EN 1536: 2011 (73 1002), Vykonávanie špeciálnych geotechnických prác. Vŕtané pilóty. - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1536: 2010