STN EN 1538: 2011 (73 1003), Vykonávanie špeciálnych geotechnických prác. Podzemné steny. - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1538: 2010