STN EN ISO 1942: 2011 (84 0004), Stomatológia. Slovník (ISO 1942: 2009, opravená verzia 2010-03-01). - Dohálová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1942: 2010