STN EN ISO 1942: 2011 (84 0004), Stomatológia. Slovník (ISO 1942: 2009, opravená verzia 2010-03-01). - Dohálová, Hana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 101 Stomatológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1942: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1942 z júna 2010 v celom rozsahu, ktorá od 1. 6. 2010 nahradila STN EN 21942 z apríla 1997, STN EN 21942-2 z apríla 1997, STN EN 21942-3 z apríla 1997, STN EN 21942-4 z apríla 1997 a STN EN ISO 1942-5 z apríla 1997
Spracovateľ: Hana Dohálová. Technická komisia: TK 101 Stomatológia
Keywords: normy