STN EN ISO 3661: 2000 (11 1769), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom. Rozmery základových dosiek a montážne rozmery. - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 23661: 1993 a je vydaná so súhlasom CEN Brusel, Belgicko