STN EN ISO 3661: 2000 (11 1769), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom. Rozmery základových dosiek a montážne rozmery. - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická noemalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 23661: 1993 a je vydaná so súhlasom CEN Brusel, Belgicko
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy