STN EN ISO 2858: 1998 (11 3050), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom PN - 16. Označovanie, menovitý pracovný bod a rozmery. - Hrčák, Matej (Slovenský ústav technickej normalizácie, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 22858: 1993 a je vydaná so súhlasom CEN Brusel, Belgicko