STN EN 22858/Z1: 2011 (11 3050), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom PN - 16. Označovanie, menovitý pracovný bod a rozmery. Zmena 1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 2858