STN EN 1993-1-6/NA: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-6 Pevnosť a stabilita škrupinových konštrukcií. Národná príloha - Vičan, Jozef; Odrobiňák, Jaroslav; Sýkora, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-6: 2011
Spracovateľ: Jozef Vičan. Jaroslav Odrobiňák, Marián Sýkora. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy