STN EN ISO 23125: 2011 (20 0702), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Sústruhy (ISO 23125: 2010). - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 23125: 2010