STN EN ISO 23125: 2011 (20 0702), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Sústruhy (ISO 23125: 2010). - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 23125: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 23125 z decembra 2010, ktorá od 1. 12. 2010 zrušila STN EN 12415 z mája 2003, STN EN 12478 z mája 2003, STN EN 12840 z mája 2003 a STN EN 13788 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Keywords: normy