STN P CEN/TS 15639: 2011 (65 7512), Tuhé alternatívne palivá. Stanovenie mechanickej odolnosti peliet. - Stacho, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15639: 2010