STN EN 1367-5: 2011 (72 1188), Skúšky na stanovenie tepelných vlastností a odolnosti kameniva proti klimatickým účinkom Časť 5 Stanovenie odolnosti proti teplotnému namáhaniu - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1367-5: 2011