STN EN 61000-4-16/A2: 2011 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita Časť 4-16 Metódy merania a skúšania. Skúška odolnosti proti súfázovým rušeniam šíreným vedením vo frekvenčnom pásme od 0 Hz do 150 kHz. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 61000-4-16: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-16: 1995/A2: 2011