STN EN 61000-4-16/A2: 2011 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita Časť 4-16 Metódy merania a skúšania. Skúška odolnosti proti súfázovým rušeniam šíreným vedením vo frekvenčnom pásme od 0 Hz do 150 kHz. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 61000-4-16: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-16: 1995/A2: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy