STN EN 1998-6/NA: 2011 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 6 Veže, stožiare a komíny. Národná príloha - Sokol, MIlan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1998-6: 2010