STN 33 2000-4-444: 2011, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-444 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana pred rušivými prepätiami a elektromagnetickým rušením - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje HD 60364-4-444 vrátane HD 60364-4-444: 2010/Cor. Jul: 2010 v slovenskom jazyku