STN 33 2000-4-444: 2011, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-444 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana pred rušivými prepätiami a elektromagnetickým rušením - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje HD 60364-4-444 vrátane HD 60364-4-444: 2010/Cor. Jul: 2010 v slovenskom jazyku
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Dátum účinnosti opravy normy: november 2013
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2022
Keywords: normy