STN EN 12735-1: 2011 (42 8704), Meď a zliatiny medi. Medené bezšvové rúry kruhového prierezu na klimatizačné a chladiace zariadenia Časť 1 Rúry na rozvodné systémy - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12735-1: 2010