STN EN ISO 178: 2011 (64 0607), Plasty. Stanovenie ohybových vlastností (ISO 178: 2010). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 178: 2010