STN EN ISO 9908/A1: 2011 (11 3015), Technické požiadavky na odstredivé čerpadlá. Trieda III (ISO 9908: 1993/Amd1: 2011). Zmena A1. - Chnapko, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN ISO 9908: 2000 je slovenskou verziou EN ISO 9908: 1997/A1: 2011