STN EN ISO 9905/A1: 2011 (11 3172), Technické požiadavky na odstredivé čerpadlá. Trieda I (ISO 9905: 1994/Amd1: 2011). Zmena A1. - Chnapko, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN ISO 9905: 2000 je slovenskou verziou EN ISO 9905: 1997/A1: 2011