STN EN ISO 9905/A1: 2011 (11 3172), Technické požiadavky na odstredivé čerpadlá. Trieda I (ISO 9905: 1994/Amd1: 2011). Zmena A1. - Chnapko, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN ISO 9905: 2000 je slovenskou verziou EN ISO 9905: 1997/A1: 2011
Spracovateľ: Rudolf Chnapko. Technická komisia: TK 57 Čerpadlá
Keywords: normy