STN EN 302 500-2 V1.1.1: 2011 (87 2500), Elektromagnetická kompatibilita a záležitosti rádiového spektra (ERM). Zariadenia s krátkym dosahom (SRD) využívajúce technológie ultraširokého pásma (UWB). Zariadenia na sledovanie polohy pracujúce vo frekvenčnom rozsahu od 6 GHz do 8,5 GHz Časť 2 Harmonizovaná EN vzťahujúca sa na základné požiadavky podľa článku 3.2 smernice R&TTE - Kotoč, Július; Meniar, Juraj; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Textové informácie (technické normy)