STN EN 302 500-2 V1.1.1: 2011 (87 2500), Elektromagnetická kompatibilita a záležitosti rádiového spektra (ERM). Zariadenia s krátkym dosahom (SRD) využívajúce technológie ultraširokého pásma (UWB). Zariadenia na sledovanie polohy pracujúce vo frekvenčnom rozsahu od 6 GHz do 8,5 GHz Časť 2 Harmonizovaná EN vzťahujúca sa na základné požiadavky podľa článku 3.2 smernice R&TTE - Kotoč, Július; Meniar, Juraj; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Textové informácie (technické normy)
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 302 500-2 V1.1.1 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Kotoč, Juraj Meniar, Milan Legíň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 302 500-2: 2007 V1.1.1
Keywords: normy; elektronické dokumenty