STN EN 1264-3: 2011 (06 0315), Vykurovacie a chladiace systémy zabudované pod povrchom s vodou ako teplonosnou látkou Časť 3 Dimenzovanie - Ďurišová, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1264-3: 2009