STN EN 746-2: 2011 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 2 Bezpečnostné požiadavky na spaľovanie a na systémy prívodu paliva - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 746-2: 2010 vrátane Cor. May 2010, Cor. Jun. 2010